Over mij

Sinds mijn jonge jaren ben ik heel veel buiten. Van het werk thuis op de varkenshouderij naar diverse werkgevers. En bij die werkgevers heb ik veel ervaring opgedaan in onder andere loonwerk, grondverzet, infrawerkzaamheden en diverse andere zaken.
Kijk ook op mijn LinkedIn om te zien waar ik eerder heb gewerkt.

Na een aantal jaren wilde ik voor mijzelf beginnen. Bij het buitenleven en buiten werken hoort het gevoel van vrijheid, en dat heb je op zijn best als je zelf bepaalt wat je doet. Van het één kwam het ander en sinds 2017 ben ik zelfstandig.

Ik ben beschikbaar voor de volgende werkzaamheden:

  • Grondverzet
  • Boomverzorging
  • Loonwerk
  • Tuinaanleg
  • Bestratingen
  • Agrarische werkzaamheden

 
Vanwege mijn eerdere werkzaamheden kan ik overweg met de volgende machines, daar heb ik dan ook de papieren voor:

Over boomverzorger Bas van Middelaar dienstverlening in boomverzorging grondverzet en grondwerk
  • Shovel
  • Mobiele- en rupskranen
  • Trekkers
  • Heftruck

De volgende diploma’s en cursussen heb ik gehaald en afgerond:

Voor toelichting over de opleidingen van boomverzorging, verwijs ik u door naar de pagina boomverzorging.

Om mijn kennis up-to-date te houden volg ik de nodige bijscholing, waar nodig.

Bel of mail mij gerust, ik overleg graag wat ik voor u kan betekenen!